StoryEditorOCM
SportSTOLNI TENIS

Zubčić: “Puni smo samopouzdanja, bodove uzimamo u Zagrebu“

Piše I. Gjergja
17. rujna 2021. - 08:45

Gotovo četrdeset dana trajale su pripreme stolnotenisača STK Donata, bile su raznolike i dosta sadržajne, a finale završetka odrađene su ciljano pred početak prvenstvenog natjecanja, kako bi svi igrači bili u očekivanoj formi. Na nekoliko treninga smo bili, kada smo vidjeli što im radi trener Davor Karlović, potiho smo upitali kapetana i prvog „reketa“ kluba Tomislava Zubčića, kako je , kratko nam je rekao:

-Ma pustite trener nas ubija, neka sve će se to vratiti u natjecanju.

Donat je dobro posložio svoj roster za natjecanje u sezoni, pored trojice koji su ostali od prošle godine- Tomislava Zubčića, Antone Goje i Ante Ražova - pristupili su Filip Borovnjak iz Zagreba i Danijel Mijatović. S ovom dvojicom ojačati će se i konkurencija u sastavu, te će se dečki dobro boriti kako bi uzeli mjesto u sastavu.

U prvom kolu Donat gostuje kod STK Zagreba, očekuje se dobro izdanje Zadrana i da pokažu što su dobroga radili na pripremama. Evo što na je za taj susret kazao „prvi reket“ Donata, Tomislav Zubčić:

-Naš domaćin STK Zagreb je dobro posložena ekipa. Mi smo dobro odradili pripreme ojačali smo se dajem nam 50:50. Mogu reći da će udarit „junak na junaka“ , a tko će pobijediti pa vjerujem mi puni smo optimizma i samopouzdanja. Sve ono što smo radili na pripremama znati ćemo dobro u susretu koristiti, kazao je Zubčić i nastavio trening.

**Susret 1. kola HEP Superlige STK Zagreb – STK Donat igra se u Zagerbu u 16,00 sati. Sudac: Bruno Grantverberg.

26. travanj 2024 11:55