StoryEditorOCM
SportPRVE IZJAVE POSLIJE POBJEDE NAD CEDEVITOM

Žorić: Nakon prošlog poraza nije bilo lako igrati ni živjeti u Zadru! Trener Nazor bez cenzure o Littleovim sr.njima

11. svibnja 2019. - 23:29
cedevita10-110519

 Priča na "pressici",  za razliku od one prve utakmice između Zadra i Cedevite, okrenula se na stranu domaćina, čije je raspoloženje  bilo bitno veselije. Luka Žorić, prvi je uzeo riječ...

-Nakon onoga teškog poraza u Zagrebu, nije bilo lako  igrati, ali ni živjeti, posebno meni koji sam iz Zadra. Nismo se predali, nego vjerovali da možemo. Čujte, zna se kako je u zadarskom košarkaškom okruženju, ide se od euforije do depresije. Prije nekoliko dana bili smo najgori, danas najbolji i to moramo prihvatiti. Pobjediti Cedevitu koja je u ABA ligi znala nanizati 12 pobjeda, vjerujte nije lako – kazao je između ostalog centar Zadra.

Domagoj Bošnjak je čestitao Zadranima, onda je mikrofon otišao ispred Ante Nazora...

-Neshvatljivo je koliko oscilacije "krase" moju ekipu, ali sam znao da će nakon Zagreba pristup biti pravi, sve dobro prenijeli smo na parket. Prvo poluvrijeme sve smo držali u svojim rukama, u drugom otišali na 20 viška. Jest dolazili su nam u egal, ali ako dođeš u egal s ovom momčadi Cedevite koja je odlična, onda to treba uvažavati. Zadnji njihov ulazak u egal, stvar je umora, ali to je sport, zadnji put, odnosno u prvoj utakmici se okrenulo na njihovu stranu, ovaj put na našu. Proradio je dalmatinski dišpet i želim da budemo još "divljiji"  i "luđi" u Zagrebu. Little? Mogli ste vidjeti da stalno za vrijeme utakmice odlazi na školjku, no možda je bolje tako nego da se " izasere" na terenu- kazao je Nazor, bez da je držao toalet papir u ruci,ako ništa drugo ono radi čitatelja.

27. travanj 2024 09:00