StoryEditorOCM
SportU 11. KOLU HT PREMIJER LIGE SPLIT DOLAZI U ZADAR

Žele li pobjedu, „žuti” će se morati dobro oznojiti, jer i Sonik Puntamika vjeruje u pobjedu!

Piše Ivica Gjergja
6. prosinca 2019. - 10:53
sonik

U Jazinama, Sonik – Puntamika igra dobro i ne bi je se trebalo podcijeniti bez obzira na ime protivnika koji mu dolazi. Dokaz tome su i tri četvrtine utakmice sa Zadrom kada su vodili. Kada se to zna, a njihov današnji protivnik Split je u formi, očekivati je odličnu utakmicu.

Ako želi pobjedu, Split će se trebati dobro oznojiti, a očekivati je da hram košarke Jazine bude dobro popunjen, što je za Sonik-Puntamiku dobar poguranac. Sonik ima veliko iskustvo, no učinak u dosadašnjih deset susreta, sedam je poraza, tri pobjede, a o srazu sa Splitom trener Sonik Puntamike Šime Kraljević nam je kazao:

- Dolazi nam Split, dobra momčad, ABA 2 ligaš. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Ali stalno ponavljam: tko kod dođe u Jazine ne smije biti favorit, moramo i trebamo biti momčad koja će utakmici davati impuls, energiju. To je naš dom i mi tu moramo diktirati pravila, pa i protiv Splita. Dosadašnjim učinkom nisam zadovoljan iz razloga jer od sedam poraza mi smo trebali imati barem dvije pobjede više. To je moj dojam, moji igrači odlično treniraju, no u datom momentu tijekom utakmice ostanemo bez koncentracije i snage, na čemu uporno radimo. Ojačali smo roster, došao nam je Tomislav Cvitković dobar i upotrijebit ćemo ga, Splita ćemo ugostiti kao što zaslužuje, neće mu faliti ni „ ptičjeg mlijeka“ no vjerujem da će bodovi ostati nama, kazao je Kraljević.

Susret Sonik Puntamika – Split igra se u subotu u 19 sati u dvorani u Jazinama.

28. travanj 2024 05:05