StoryEditorOCM
SportJUDO PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE UZRASTE

Zadranima tri odličja!

Piše Ivica Gjergja,
16. listopada 2017. - 16:26

U organizaciji Judo saveza Splitsko - dalmatinske županije u Splitu je održano prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore, seniorke i mlađe kadete i kadetkinje. Na natjecanju je nastupilo 386 natjecatelja iz 44 kluba. Zadarsku "koloniju" predvodili su treneri Ante Zankija i Stipe Grgasa, a nastupilo je i pet judaša.

Na natjecanju je u konkurenciji Mlađih seniora (U-23) Stipe Šestan u kategoriji do 100 kilograma sa dvije pobjede i jednim porazom osvojio srebreno odličje, dok je Nina Katuša u konkurenciji mlađih seniorki do 52 kilograma, sa dvije pobjede i jednim porazom osvojila brončano odličje.

U konkurenciji mlađih kadeta (U-16), Luka Mijić je u kategoriji do 60 kilograma sa četiri pobjede i jednim porazom osvojio brončano odličje.

U kategoriji do 55 kilograma Nikola Mikin je sa dvije pobjede i dva poraza zauzeo sedmo mjesto dok je Hari Mičić u kategoriji do 66 kilograma sa jednom pobjedom i dva poraza ostao bez plasmana.

-Rezultatom kojeg smo ostvarili možemo biti zadovoljni jer su ovo prva natjecanja koja su uslijedila nakon ljetnjih odmora. Mali find sati treninga smo odradili, ali smo se iskazali u pobjedama i odličjima. Nasdtavit ćemo ovim tempom sa trenizima i sudjelovanjima na natjecanjima jer samo tako se može do dobrih istinskih boraca, kazao nam je trener Ante Zanki.

27. travanj 2024 12:30