StoryEditorOCM
SportSVEUČILIŠNI SPORT

Zadranima pobjeda i poraz u Vukovaru: evo kako su igrali malonogometaši Sveučilišta!

Piše I.Gjergja
30. ožujka 2023. - 17:16

U Vukovaru je odigrano 5. i 6. kolo UniSport Futsal lige te je upisala jednu pobjedu i jedan poraz gdje je igrala i muška futsal ekipa Sveučilišta u Zadru.

Zadrani su u Vukovar doputovala bez nekoliko standardnih igrača, u prvoj utakmici upisana je pobjeda protiv ekipe Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru rezultatom 7:3 (za Zadrane se zgoditke postigli Kukin 2, Malbašić, Crnjak, Pinčić, Orlović, Petak ag).

Od početka utakmice ekipa Sveučilišta u Zadru je preuzela inicijativu na terenu te odličnom igrom tijekom cijele utakmice došla do uvjerljive pobjede. Za MVP utakmice proglašen je vratar Zadrana Jakov Pinčić koji se upisao i u strijelce postigavši jedan gol.

U drugoj utakmici protiv aktualnih državnih prvaka ekipe Veleučilišta Edward Bernays koja je sastavljena većinom od prvoligaških igrača upisan je poraz rezultatom 5:1 (za Zadar je zgoditak postigao Orlović).

Nakon pet odigranih kola ekipa Sveučilišta u Zadru nalazi se na petom mjestu, a u 6. i 7. kolu koja će se odigrati 12. i 13. travnja protivnici će biti ekipe Sveučilište Sjever i Sveučilište u Zagrebu.

Sastav Sveučilišta u Zadru u Vukovaru:

Jakov Pinčić, Rikardo Malbašić, Ivo Kukin, Bruno Orlović, Niko Lučić, Josip Crnjak, Damjan Gečević, Roberto Fantov. Voditelj: Tonći Jerak.

 

26. travanj 2024 04:39