StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL - JUG

Zadrani dočekuju Hrvace, a Vitezovi gostuju kod Uranije

Piše Ivica GJERGJA
2. travnja 2022. - 15:18

U nedjelju HV Posedarje i HNK Zadar igraju 25. kolo Treće HNL-Jug. Zadrani dočekuju Hrvace, dok će Vitezovi na noge Uraniji.

- U Baškoj Vodi nas očekuje zahtjevna utakmica. Znam da pogled na tablicu ništa ne znači, niti će tablica odlučivati o pobjedniku. Mi smo u nekoj mini krizi, ali nadam se da će to momčad svojim karakterom i znanjem, na čelu sa stručnim stožerom, znati izvući i krenuti u neke bolje dane. Imamo i nekih problema s ozljedama važnih igrača, ali svi skupa se moramo izdignuti kako bi ostali u igri za vrh ljestvice. Pozvao bih i naše navijače da nas podrže i ne gube vjeru u nas, a mi im obećavamo borbu do zadnjeg kola. U Bašku Vodu idemo po pobjedu! - kazao je Domagoj Torbarina, igrač HV Posedarja.

- U dobrom smo nizu, 14 susreta nismo poraženi. Cijenimo našeg gosta - momčad Hrvaca, ali smo isto tako puni samopouzdanja i nadam se da ćemo nastaviti pobjednički niz. S nova tri boda dodatno bi se učvrstili na vrhu ljestvice. Pozvao bih gledatelje da u što većem broju dođu na susret i da skupa obilježimo 14. godišnjicu smrti Hrvoja Ćustića. Ovaj susret ćemo sigurno igrati s posebnom energijom i uvjeren sam da ćemo iz sebe izvući najbolje kako bismo pobijedili za našeg Hrvoja, kazao je Jure Jerbić, kapetan Zadra.

*Urania – HV Posedarje igra se u nedjelju u 16.30 sati u Baškoj vodi

Sudac: Marko Odrljin

Pomoćnici: Kukulj i Lisica

Delegat Mladen Hrga

*Zadar – Hrvace igra se u nedjelju u 16.30 sati na Stanovima

Sudac: Dario Kulušić

Pomoćnici: Brajković i Severinski

Delegat: Vesna Budimir

28. travanj 2024 02:11