StoryEditorOCM
SportHT PREMIJER LIGA

Zadar „isprašio“ Zaboka u njegovu domu!

Piše I.Gjergja
22. studenog 2020. - 09:40

Zadrani su se „prošetali“ i dominirao u srazu sa Zabokom, ostvarili su pobjedu 66:80 (14. koševa razlike) i izbili na čelu ljestvice, od 11. susreta imaju 20 bodova. Iako bez svog trenera Veljka Mršića koji je kažnjen jednom utakmicom nevođenja momčadi i 5000 kuna. Naime, sudac Mirčeta na utakmici sa Hermes Analitikom je Mršića prijavio i uslijedila je automatska kazna. Momčad Zadra u Zaboku je vodio njegov pomoćnik Ivan Perinčić, koji je svojevremeno bio igrač i trener tog kluba, te ih dobro pozna, njih i njihovu igru. Evo njegovih dojmova sa utakmice:

-Prvo bi čestitao ekipi na pobjedi. Odigrali smo tri četvrtine dobro, početak je bio malo sporiji, u nastavku je bilo puno bolje i s većom dozom koncentracije. Nije mi se svidio kraj utakmice, moramo igrati do kraja to nam mora postati navika, ne smijemo se opustiti. Još jednom čestitke igračima na pobjedi, ali ovaj kraj mi se nije svidio, na tome ćemo sigurno je raditi, kazao je Perinčić.

Mladi Jan Palokaj igrač Zadra, rekao je:

-Ovo nam je važna pobjeda, pogotovo nakon poraza protiv Sonik - Puntamike. Moramo uči u pozitivnom raspoloženju u ovu pauzu. U susret smo ušli jako, kompaktno, sve smo radili s više energije i to se pokazalo na terenu. Želim se zahvaliti našem kondicijskom treneru Mariu i liječničkoj službi što su uložili silnu energiju i vrijeme da me osposobe da se vratim čim prije u natjecateljski ritam.

27. travanj 2024 00:07