StoryEditorOCM
Sport3. LIGA JUG/19. KOLO

Zadar i HV Posedarje igraju domaće susrete dok Primorac ide u Makarsku na noge Zmaju

Piše I. Gjergja
15. ožujka 2024. - 20:38

Zadar i HV Posedarje u 9. kolu igraju domaće susrete dok će Primorac iz Biograda u Makarsku na noge Zmaju.

Zadar želi nastaviti zacrtanim putem, nakon dobrih partija i pobjeda u posljednjim kolima želi nastaviti niz i dalje suvereno biti na vrhu ljestvice.

- Dobro smo se pripremili za susret s GOŠK-om iz Kaštela. Znamo da je to jako dobra momčad koja igra svih 90 minuta, no imamo i mi svoj ritam i uvjeren sam da ćemo doći do novih bodova. Pozvao bi naše navijače da nas poprate i s nama dijele radost pobjede, kazao nam je dokapetan Zadra, Kristijan Jurić.

Posedarci su uzeli dobar zamah u natjecanju. Bodovi stižu nakon pobjeda u zadnjem kolu u srazu sa GOŠK-om iz Kaštela. Igrači i mladi trener Ivan Šimurina, koji dosad izvrsno ”trima“ igračima, žele pobjedu i protiv Neretvanca. Na tom putu sigurno je da će ih podržati i njihovi navijači.

- Neretvanac nam je ostao dužan od prošle utakmice kada smo izgubili kod njih. Sve ćemo u fer i korektnoj utakmici učiniti kako bi im uzeli sva tri boda. Istina, nema nam Ivana Ćurjurića koji je ”kartoniran” no svi drugi jedva čekaju početak utakmice. Uvjeren sam da će nas naš dvanaesti igrač podržati na tom putu - kazao je trener Šimurina.

Primorac će na noge Zmaju u Makarsku. Ne baš ugodno gostovanje no sigurno je da će trener Leo Šarić sa svojim igračima učiniti sve kako bi se vratili s povoljnim rezultatom.

Gorčina zbog ispadanja iz Kupa je tu, no mora se naprijed...

- Upravo tu gorčinu treba sada sa Zmajem isprati i pokazati da je to bilo slučajno. Vidim na igračima da im je poraz s Bibinjama u Kupu teško pao i da su spremni ostaviti srce na terenu za bodove – kazao je Šarić.

Susreti se igraju u subotu s početkom u 15 sati.

RASPORED

ZADAR – GOŠK KAŠTELA

Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Krešić i Radonić. Delegat: Neven gulin.

HV POSEDRAJE – NERETVANAC

Sudac: Karlo Marić. Pomoćnici: Barić i Kukolj. Delegat: Marko lubina.

ZMAJ (M) – PRIMORAC

Sudac: Josip zec. Pomoćnici: Kalinić i Tolić. Delegat: Anita Nenada.

01. lipanj 2024 15:02