StoryEditorOCM
SportKOŠARKA BOŽIĆNI TURNIR U BELIŠĆU ZA MLADE:

Voštarnica najbolja!

Piše Ivica Gjergja
19. prosinca 2016. - 13:12
Vostarnica

Na Božićnom turniru u Belišću među šest pozvanih momčadi nastupili su i članovi KK Voštarnice u kombinaciji dječaci i dvije djevojčice u sastavu. „Vošta“ je osvojila prvo mjesto i time „uljepšale“ predstojeće blagdane. Pored nje na turniru su nastupili i Belišće, Valpovo, Đakovo, Donji Miholjac i Crikvenica.

U četvrtfinalu Voštarnica je pobijedila Donji Miholjac 45: 31, a u polufinalu je bila bolja od domaćina Belišće 46: 26, da bi se u finalu sastala sa Crikvenicom, koju su također pobijedili sa 44: 29 te osvojili prvo mjesto.

Pored toga Voštarnica je imala i MVP turnira Stipe Ivanković.

-Kao što vidite napravili smo lijep uspjeh, okitili se prvim mjestom i tako još jednom pokazali svima da se kod nas u Zadru igra najbolja košarka bez obzira na uzrast. Ovo tim više jer se radi o dječacima i djevojčicama, postale su najbolji, vidno zadovoljan kazao nam je Tomislav Klarica.

Za Voštarnicu su nastupali: Loreta Šimićev, Zara Klarica, Roko Karamarko, Stipe Ivanković, Lovre Fabulić, Tin Korkut, Dino Novak, Lovro Brok, Mihael Škibola, Roko Verunica , Noa Vukić i Luka Maraš. Trener: Tomislav Klarica.

07. svibanj 2024 10:04