StoryEditorOCM
SportSRAZ SA ZAGOROM

Vodopija postavio konačan rezultat, a furioznih šest minuta donijelo tri boda Primorcu!

Piše Ivica Gjergja
18. rujna 2021. - 11:07

Utakmica Primorac – Zagora odigrana je u petak, dan prije nego što je po rasporedu zakazana, sve kako bi se 'Primorac' bolje spremio za susret sa Hajdukom u utorak u šesnaestini finala Kup natjecanja.

Dugo su igrači Primorca u srazu sa Zagorom, koja je zasluženo vodila do 82. minute utakmice 2:0, 'jurili' rezultat. No 'Zagora ' je već u 14. minuti postigla gol. Njihovi igrači Župan, Ćaleta, Lukić, Gabrić znali su stati na loptu i odlično su odigrali u polju.

Domaćini su doslovno „jurili“ rezultat, no nije im uspjelo i pored nekoliko prigoda koje su stvorili i propustiti realizirati. U 82. minuti, Nikola Marić, nakon što je ušao u drugom dijelu susreta u igru, postigao je zgoditak za smanjenje rezultata, no nakon toga je oboren u kaznenom prostoru u 87. minuti, i tada kapetan Lazarevski sa 11 metara postigao izjednačenje.

No tu „pomorci“ ne staju, pa je Marić učinio svojevrstan preokret, te odigrao maestralno i postigao zgoditak, no oboren je u kaznenom prostoru. Na kraju je sudjelovao kod trećeg gola. Obišao je dvojicu obrambenih igrača i lijepo poslužio Vodopiju koji je postavio konačan rezultat 3:2 za nova tri boda domaćina.

Bilo je to šest furioznih minuta domaćina u režiji Nikole Marića. Trener Primorca Krešimir Sunara je imao dobar osjećaj kada je u igru uveo Nikolu Marića, što mu je ovaj na najbolji mogući način vratio i odradio susret za pet, te se profilirao u igrača susreta. Preokrenuo je rezultat u korist svoga kluba i donio nove bodove. 

Trenutno je Primorac peti na ljestvici Treće HNL - Jug sa sedam bodova, a u skoru ima dvije pobjede, jedan neodlučeni rezultat i dva poraza.

26. travanj 2024 17:31