StoryEditorOCM
SportPOPUNA DRUGE HNL

‘Vitezovi‘ nisu uspjeli: oslabljeni bez nekoliko ozlijeđenih prvotimaca doživjeli su u Čakovcu težak poraz

Piše Ivica Gjergja
18. lipnja 2022. - 21:13

U Čakovcu su za promociju igrali Međimurje, petoplasirani sastav Treće HNL – Sjever, te Hrvatski Vitez iz Posedarja, doprvak Treće HNL - Jug. HV Posedarje nije uspio pobjediti Međimurje i „dohvatiti“ Drugu NL.

 „Vitezovi“ su u Čakovcu poraženi, ako je išta utjeha da su poraženi onda je to da su bili oslabljeni za nekoliko prvotimaca koji su bili kartonirani i ozlijeđeni tako da nisu bili u punom sastavu, a i dugo su se nakon završetka sezone čekale kvalifikacije i s kim će se igrati tako da igrači nisu bili u punoj formi. Treba se sada okrenuti naprijed, a sve što je bilo dobro treba „ostaviti“ iza sebe i na tim zasadama ubuduće graditi igru i rezultat Viteza.

Domaći nogometaši poveli su u ranoj fazi utakmice i to u sedmoj minuti, kada je Dominik Glavina zabio za 1:0, a taj rezultat je ostao sve do 60 minute susreta. U toj minuti je drugi zgoditak za domaćina postigao Kuqy, da bi svoj drugi, a treći Međimurja, strijelac ponovo bio Dominik Glavina za konačnu pobjedu. Vitezovi su imali neke prigode, no nisu ih uspjeli iskoristiti i nisu uspjeli promijeniti rang natjecanja.

Semafor

MEĐIMURJE – HV POSEDARJE 3:0 (1:0)

ČAKOVEC – Stadion SRC Mladost. Sudac: Dražen Matasović (Đakovo).

Strijelci: 1:0 Dominik Glavina (7), 2:0 Kuqy (60), 3:0 Dominik Glavina (80)

MEĐIMURJE: Kirić, Cerovčec, Hranilović, Hlišć, Ratajac, Marić (od 87. Marđetko), Dominik Glavina (od 87. Bacinger), Škvorc, Kuqy Arambašić, Denis Glavina (od 81. Ivančić).

HV POSEDARJE: Fejzić, Pedišić, Ivandić, Brkić, Rončević, Knežević, Gambiraža, Zdrilić, Tokić, Jurjević, K. Torbarina.

27. travanj 2024 08:28