StoryEditorOCM
SportI DALJE NAJBOLJI

Vitezovi i dalje u pobjedničkom ritmu, ovog su puta pobijedili momčad Zmaja

Piše Ivica GJERGJA
16. listopada 2021. - 22:09

HV POSEDARJE – ZMAJ (M) 1:0

POSEDARJE – Igralište Gordan Demo

Sudac: Mišo Krešić (Metković)

Pomoćnici: Trković i Radonić

Strijelci: 1:0 Smokrović (35)

Najbolji igrač: Vedran Smokrović (HV Posedarje)

HV POSEDARJE: K. Jurjević, Klanac, I. Brkić (od 70. Gambiraža), D. Torbarina, Rončević (od 79. Ivandić), Smokrović (od 90. Kovač), Kevrić (od 46. Pedišić), J. Brkić (od 46. Jurić), Tokić, J. Jurjević, K. Torbarina

Trener: Josip Butić 

ZMAJ (M): Bratulić, Mihanović (od 70. Rudelj), Lozina, Serdarević (od 46. Sokol), Kovačević (od 70. Gojak), Kovačić, Brnić, Šalinović (od 87. Božić), Okić (od 70. Tiago), Bauk, Rašić

Trener: Vik Lalić

Odlična nogometna predstava odigrana je u Posedarju u kojoj je dominantan bio domaćin koji je svim raspoloživim sredstvima jurio prema vratima gostiju. Gosti su se u nekoliko akcija iskazali kao dobro posložen sastav i odlično igraju kontre.

Prvu prigodu za domaćina imao je kapetan Luka Klanac koji je u 15. minuti jednostavno promašio loptu. U 19. minuti su svi domaći igrači i klupa signalizirali kazneni udarac, ali ništa nije bilo od penala.

Napadali su igrači Viteza, ali gola nije bilo sve dok Ivan Tokić nije u 35. minuti presjekao loptu i iz svog polja uposlio Smokrovića koji je zadužen za zgoditke i ovaj put je matirao vratara Bratulića za 1:0.

Samo minutu kasnije u lijepoj prilici bio je i Rončević, ali mu  Bratulić odnosi loptu. Po dvije tri poluprigode imali su jedni i drugi, a zgoditak postignut u 35. minuti bio je i konačani rezultat ove dopadljive utakmice.

Vitezovi i dalje „igraju“ svoju pobjedničku igru.

27. travanj 2024 01:37