StoryEditorOCM
SportDOMAĆIN IZGUBIO U BIOGRADU

Val potopio Primorca i zasluženo pobijedio

Piše Ivica Gjergja
4. studenog 2017. - 19:51
prim

 

BIOGRAD - Igralište Kazimir i Silvio. Gledatelja 150. Sudac Mario Jadrijević (Glavice) . Pomoćnici: Ćalo i Grčić.

 Strijelci: 1:0 Repić (20), 1:1 Bubnjar (49), 2:1 Radovniković (82).
Najbolji igrač: Antonio Repić (Val).
PRIMORAC: Rogić,  Colić, Marković, Vodopija , Brzoja, Mrkić  od 46. Lipotić),  Zelić , Paponja , Iveljić , Marić, Bubnjar . Trener Dragan Blatnjak.

VAL: Duvnjak , Udovičić od J. Cikojević), Pezo , Šarić , Kovačević , Kustura  od 61. Šimunović), Radovniković ,  Karamarko,  Grubić , Repić , Legčević od 60. Pedišić). Trener: Goran Šušnjara.

 

Val se pjeni, pretendenti za prvaka zasluženo su pobijedili Primorca iz Biograda i tako mu nanijeli domaći poraz. Istina domaći nogometaši bili su hendikepirani neigranjem nekolicine standardnih igrača, ali bez obzira na to nije se smjelo doživjeti poraz.

Gosti su imali više htijenja, želje i volje, bili su rastrčani te iz izrađenih akcija postigli dva zgoditka i doma odlaze pjevajući. Prvi zgoditak je djelo Antonia Repića koji je iskoristio na najbolji način prigodu i u 20 minuti doveo Val u vodstvo.

Domaćini su poravnali preko Bubnjara koji je iz slobodnjaka zabubnjao za 1:1,  a konačan rezultat postigao je Radovniković u 82. minuti za velika tri boda Vala.

02. svibanj 2024 16:58