StoryEditorOCM
SportZADOVOLJSTVO NA STANOVIMA

U Varaždinu uzeli po što su došli, sada ih čeka Dinamo II

Piše Ivica Gjergja
22. listopada 2018. - 22:24
zadar_bsk10-150918

Utakmicu „ljepoticu" su odigrali Varaždin i Zadar za nogometne sladokusce koji su bili u Varaždinu. Kada se zna da je Zadar dva puta vodio i to usprkos brojnim problemima - tri stopera nisu išli na put, jedan se na susretu ozlijedio i nije se mogla sastaviti najjača momčad. Odigrali su vrlo dobro i hrabro na gostovanju kod glavnog pretendenta za ulazak u Prvu HNL, držali su Varaždin u neizvjesnosti do samog kraja i podjele bodova.

Podsjetimo da je Zadar sedam uzastopnih prvenstvenih utakmica (ukupno osmu računajući Kup) ostao neporažen. Na kraju susreta bilo je dobro raspoloženje u taboru Zadra iako sam malim žalom što se nije uzeo pun plijen, a trener Krešimir Sunara, kazao je:

-Igračima jedne i druge momčadi čestitam na prezentaciji nogometa u Varaždinu. Najviše je profitirala publika s obzirom na to da su vidjeli četiri gola, no i niz prigoda koje smo mi imali mi, ali i oni. Pogodili smo tri vratnice, a oni jednu gredu. Ostaje žal za nečim višim što smo mogli ostvariti na gostovanju s obzirom na to da smo vodili 0:2. Kada sve skupa prođe dobro moramo biti i zadovoljni iz razloga što Varaždin po meni ima najkvalitetniji igrački kadar u ovoj ligi. Na kraju, po ono što smo došli u Varaždin uzeli smo, kazao je Sunara.

U sljedećem 10. kolu Druge HNL, u subotu, 27. listopada u 15:00 sati na Stanove stiže Dinamo II.
 

Osam utakmica bez poraza


U 3. kolu Sesvete - Zadar 3:3, u 4. kolu Zadar - BSK 1:0, u 5. kolu Lučko - Zadar 2:2, u 6. kolu Zadar - Dugopolje 3:1, u 7. kolu Zadar - Hajduk II 1:0, u 8. kolu Zadar - Kustošija 2:0, u 9. kolu Varaždin - Zadar 2:2. Kup susret Vukovar 1991 - Zadar 3:5.

03. lipanj 2024 01:30