StoryEditorOCM
SportHRT PREMIJER LIGA

Trener Sonik Puntamike, Hrvoje Vlašić "Gorica je jednostavno bila bolja. Nadigrali su nas u svim elementima igre..."

Piše I. Gjergja
9. studenog 2020. - 17:40

Nakon što je Gorica „protutnjala“ SD Jazinama pobijedivši Sonik Puntamiku 90:69, različitog su dakako raspoloženja bili akteri, no korektni i objektivni. Vezano za susret evo što su rekli:

Trener Gorice, Josip Sesar:

- Očekivana pobjeda, a nakon što smo duže izbivali sa terena radi korone, ovo nam daje dodatni poticaj. Očekuje nas turnir u Aba ligi, moramo dalje nastaviti raditi. Mislim da smo danas odigrali jednu dobru utakmicu, izrotirali gotovo sve igrače, odlično smo odreagirali na pressing domaćina. Treba im čestita jer su igrali bez dva važna igrača Šarlije i Rašića. Mi idemo dalje ovim putem - kazao je Sesar.

Hrvoje Vlašić trener Sonik Puntamike:

- Jako teška utakmica za nas, a to smo znali i prije početka susreta da će tako biti. Naš dodatni problem su bili brzi fauli, Cvitkovića nismo imali već u prvom dijelu a time nismo imali visoke igrače. Nadigrali su nas u svim elementima igre, Gorica je dobro odigrala. Mi nismo ušli u utakmicu agresivno no kad smo i bili to kažnjavali su nas, nismo imali kontrolu unutarnje igre ni odgovor na njihovu agresivnu igru. Sa loptama koje su dolazile u reket imali smo problem, nismo imali širinu i oni su puno kvalitetnija momčad od nas -kazao je Vlašić.

Tomislav Cvitković, košarkaš Sonik Puntamike:

- Prvo bi čestitao Gorici na pobjedi bilo je se teško oduprijeti njihovim napadima. Nismo mi ušli u utakmicu kako treba, trebali smo se „potući“ pogotovo jer smo igrali na svom terenu. Sada nas očekuju dosta rada i dalja teška natjecanja - kazao je Cvitković.

26. travanj 2024 21:40