StoryEditorOCM
SportNAKON PORAZA ZADRA NA STANOVIMA

Trener Lokomotive odbio ninski šokol, pa požurio u Šibenik na pašticadu!

30. listopada 2018. - 20:40
goran tomić

U Stanovima, nikad ležernija "press" konferencija, bez imalo napetosti, štoviše, zafrkancije je bilo na pretek. Uz to se moglo "okrijepiti" zalogajem pršuta i ninskog šokola, nema tko se nije mašio. Jedino se Goran Tomić, trener Lokomotive zahvalio na ponuđenom, ne što ne voli dalmatinsku deliciju, nego je žurio u Šibenik na pašticadu.

Onda se jako malo govorilo o utakmici, jer je bilo kristalno jasno tko se pokazao boljim suparnikom. Svejedno, Tomić se pobrinuo za komplimente Zadranima.

- Pa, utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali, jer je Zadar odlično posložena momčad i s pravom su u samom vrhu Druge lige, čestitke na odličnoj utakmici. Iznenadili su nas na početku, međutim, moji su igrači pokazali karakter, vratili iza zaostatka. Kažem, bilo nam je izuzetno teško , ali u konačnici prolaz u Kupu je najbitniji – zaključio je Tomić.

Njegov kolega Krešimir Sunara, se ipak mašio fetice pršuta i primjetno nije previše tugovao zbog poraza...

- Čestitam kolegi Tomiću i Lokomotivi na prolazu među osam najboljih, ali i mojim igračima. Jer dali su sve od sebe, čak više od svojih mogućnosti, šteta što nismo imali više sreće kad smo primali golove. Njihova tranzija je nešto o čemu razmišljaju i prvoligaške momčadi, odnosno, nerijetko imaju problema kako ih zaustaviti kad krenu. Nepobitna je i činjenica da današnja Lokomotiva izgleda nikad bolje u zadnjih deset godina. Mi se okrećemo prvenstvu i gostovanju u Osijeku – kazao je Sunara.

27. travanj 2024 21:10