StoryEditorOCM
Sport‘DONAT‘ U SUPERLIGI

Trener Davor Karlović: Nemamo se koga bojati. Spremni smo za borbu s najboljima u Hrvatskoj

Piše i. Gjergja
5. rujna 2020. - 10:22

Nakon 16 prvenstvenih kola u Prvoj stolnoteniskoj ligi zapad i 16 zabilježenih pobjeda, članovi STK Donata zasluženo su izborili nastup u Superligi stolnog tenisa Hrvatske. Oni su uz Cibaliju iz Vinkovaca novi članovi ovog prestižnog natjecanja.

Igrače i trenera Davora Karlovića posjetili smo u dvorani „Bagata“ gdje treniraju. Svi su angažirani, sluša se svaka riječ trenera, nema zabušavanja, čuje se samo topot loptice...

- Što se bolje spremimo bit će nam lakše u prvenstvu. Vjerujte, dečki su toliko predani poslu da ih nekada treba i „bremzati“. Raduje me pozitivan odnos svih prema treningu, kaže trener Karlović.

Nakon ulaska u Super ligu došlo je do nekih igračkih promjena...
- Da. Otišao nam je Ivan Zeljko u, mogu to slobodno reći, našeg konkurenta Cibaliju iz Vinkovaca koja je kao i mi ušla u prvi razred hrvatskog stolnog tenisa. Mi nikome ne pravimo smetnje , smatram da je dečko dao svoj obol našim pobjedama i nek mu bude sretno u novoj sredini. Ostali su nam Tomislav Zubčić, naš kapetan, Antonio Goja i došao nam je Matija Hrelec, a tu je i mladi Ante Ražov tako da smo upotpunili kadar, informira nas Karlović.

Prvenstvo počinje 26. rujna, prvi susret igrate sa Zagrebom u gostima. Očekivanja?
- Dosta nam rada još ostaje do tog susreta. Vjerujem, gdje god budemo igrali dat ćemo svoj maksimum i dostojno ćemo reprezentirati naš klub i grad, pa tako i sa Zagrebom. Za nas s ovim kadrom neće biti problema i među najboljim stolnotenisačima u Hrvatskoj – optimističan je trener Karlović.

28. travanj 2024 08:46