StoryEditorOCM
SportVEDRINA U PRIMORCU

Treća hrvatska nogometna liga - jug 28. kolo: Županijski trećeligaši vjeruju u uspjeh!

Piše Ivica Gjergja
7. svibnja 2021. - 21:28

Nakon što su igrači Primorca u posljednjem kolu porazili Slogu iz Mravinaca i tako uzeli nova tri boda, predstoji im gostovanje kod Vodica u subotu. Ozračje u klubu je dobro pobjedom kao i uvijek kad je tako te pripreme za sraz sa susjedom Vodicama odrađene su, vraćaju se kartonirani tako da će momčad biti kompletna. Nadati se dobroj igri na SC Rašicama i uvjereni smo da će igrači sve učiniti kako bi ostali neporaženi. Evo što nam je kazao pred susret Stefan Lazarevski kapetan.

-Poznajemo dobro Vodice, to je tim koji je satkan od bivši igrača NK Šibenika, sigurno da nam neće biti lako, no moramo odigrati dobro i ostvariti povoljan rezultat. Spremni smo za utakmicu i dat ćemo svi najbolje što možemo na utakmici, kazao je popularni Lazo.

HV Posdarje je imalo „kolo odmora“ u prošlom kolu. Nekako je prekinuti niza pobjeda no dobro se ovih 12 dana radilo treniralo i uvjereni su u klubu da ne idu sa bijelom zastavom u Mravince na megdan Slogi. 

-Ne živimo na lovorikama, pače marno i predano radimo, a to što smo ovih dana uradili na pripremi za utakmicu pokazati ćemo u srazu sa Slogom. Ne bi htio puno govoriti, „govorit“ ćemo na terenu, kazao nam je kratko kapetan Luka Klanac.

Raspored odigravanja utakmica:

*Vodice – Primorac igraju na SC Račice u  Vodicama u 17 sati, 08. svibnja (subota).

*Sloga – HV Posedarje igraju na igralištu Glavica u Mravincima u 17 sati 09. svibnja (nedjelja).

30. travanj 2024 14:39