StoryEditorOCM
SportRASPLET MALONOGOMETNE SEZONE

Tko će biti prvak - Tin ili Kontrol biro auto Rogić? U subotu je fešta u Mocirama

Piše Ivica Gjergja
9. svibnja 2019. - 20:30
nog1

U petak i subotu navečer saznat će se koja je najbolja malonogometna momčad u Zadarskoj županiji Došao je i taj dan kada će se saznati tko je najbolja malonogometna momčad u Zadarskoj županiji. U Mocirama u 21 sat igraju Tin i Kontrol biro auto Rogić. Prognoze pratitelja malog baluna govore da su šanse poravnate 50:50.

Tin je „velemajstor“ malog baluna u Zadru i Zadarskoj županiji pa i šire više od 20 godina. Prošli su voditelj Tiho Knežević i Edo Kvartuč te njihovi igrači doslovno sve, od lijepih i ugodnih trenutaka osvajanja prvenstva, kupova, brojnih turnira. Ne samo Deni Kolega i Toni Katalinić, nego i ostali igrači od formata su jamac dobrog izdanja finala. Tinovci su naučili igrati na pobjedu. 

Kontrol biro AR je skladna malonogometna družba koja zna igrati mali nogomet. Oni su napravili izvrstan uspjeh, porazili Varoš u polufinalu, tri godine od kako su se ustrojili i počeli igrati lige iz godinu u godinu su ulazili u viši rang. Ovaj put su dogurali do finala, što je vrijedan uspjeh. Njegove igre osvajaju, igraju odlično, a Josip Anić i Jurica Zanki, te ostali igrači osnova su dobrog izdanja finala, te se vjeruje da Tin neće imati nimalo lak posao.

 Tko će se od ove dvije momčadi prometnuti u finalu u pobjednika i prvaka Prve Sonik malonogometne lige, ostaje da se vidi u dva ogleda u petak i subotu.

Podsjetimo da je Udruga za mali nogomet Zadarske županije, vodeći računa da je finale vrhunac sezone u malom nogometu „šlag na kavu“ sezone, pripremila i druge utakmice. Tako će se odigrati svojevrsne predigre - prije finala na teren će izaći Sinjoretovo i Rupalj za promociju pobjednika treće lige, dok će se nakon njih odigrati dvoboj Svetog Ante i Primorca također za promociju Druge ŽMNL i ulazak u elitni rang Prvu Sonik ŽMNL. Sveci će uzeti zasluženi pehar za prvaka.

Donosimo raspored događanja u petak i subotu

Petak 10. svibnja prva utakmica finala:

U 19:30 Tin Zadar - Kontrol biro Auto Rogić.

 

Subota 11.svibnja igraju:

U 19:30 sati Rupalj – Sinjoretovo - promocija ulaska u 2. ŽMNL),

U 20:15 sati Sveti Ante Zadar - MNK Primorac Ljubač -promocija ulaska u 1. Sonik ŽMNL),

U 21:00 sat Kontrol biro Auto Rogić - Tin Zadar – druga utakmica finala.

Nakon finala, dodjela priznanja najboljima i fešta.

 

28. travanj 2024 18:10