StoryEditorOCM
SportDALMACIJA KUP

Taekwondo klub Plovanija u Splitu osvojio tri odličja: Mihael do zlata, Leona i Jure do srebra

Piše I. Gjergja
28. ožujka 2023. - 11:04

Taekwondo klub Plovanija nastupio je na kriterijskom natjecanju Dalmacija Kupa u Splitu koji je organizirao TKD Marjan. Na natjecanju je prisustvovalo 311 natjecatelja, a iz Plovanije su nastupila tri borca, u konkurenciji mlađih kadeta, kadeta i juniora.

U mlađim kadetkinjama je nastupila Leona Lleshi u kategoriji -33 kg u kojoj je bilo 11 natjecateljica. Ona je sa tri pobjede i to dvije na prekid, došla do finala gdje je u maloj bodovnoj razlici izgubila i osvojila srebrno odličje.

U kategoriji kadeta -49 kg nastupio je Mihael Burčul koji se nakon trogodišnje pauze zbog ozljede vratio jači nego ikad te je ‘odradio‘ šest natjecatelja u kategoriji te s tri pobjede osigurao prvo mjesto i zlato odličje.

U kategoriji juniora -68 kg Jure Kujundžić je osvojio drugo mjesto.

- I pored ovih posljednjih uspjeha naših članova vidljivo je da bez pravog, stručnog i kontinuiranog rada i treninga nema uspjeha. Nama se sve poklopilo i stoga smo svi u kluba zadovoljni dosad ostvarenim, a nastup u Splitu je za sad „šlag na tortu“. Sada će uslijediti kratak odmor, a iza Uskrsa nastavljamo u istom tempu, kazao nam je trener TKD Plovanije Antonio Čačić.

image

TK Plovanija

/Slobodna Dalmacija
26. travanj 2024 05:22