StoryEditorOCM
SportPOZOR SVI LJUBITELJI NOGOMETA

Sutra počinje prva pretplatnička kampanja u povijesti NK Zadra

Piše Zadarski.hr
15. kolovoza 2017. - 12:24
Godišnja ulaznica NK Zadar

U srijedu, 16. kolovoza službeno počinje prva pretplatnička kampanja u povijesti Nogometnog kluba Zadar. Po prvi put svi navijači i ljubitelji nogometa u našem gradu moći će kupiti godišnju ulaznicu te tako osigurati svoje mjesto na tribinama Stanova, na svim domaćim utakmicama Zadra u sezoni 2017./18., uz značajnu uštedu.

Pretplate će se moći kupiti svakim danom od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati u prostorijama Kluba na Stanovima (Hrvoja Ćustića 2), kao i prije domaćih utakmica ispred ulaza na istočnu tribinu.

Redovna cijena godišnje ulaznice iznosi 200 kuna, a članovi Nogometnog kluba Zadar, uz predočenje iskaznice #ZaZadarSvoj, ostvaruju 25% popusta, odnosno plaćaju svega 150 kuna za cijelu sezonu. Također, i ovom prilikom omogućen je dodatni obiteljski popust od 10% za dva ili više članova iste obitelji, koji su ujedno i članovi Kluba.

Podvučeno, navijači koji će pogledati sve domaće utakmice Zadra, na ovaj način mogu uštedjeti i više od 50% ukupnog iznosa kojega bi platili za dnevne ulaznice. Cijena dnevne ulaznice i ove će sezone iznositi 20 kuna.

26. travanj 2024 21:06