StoryEditorOCM
SportSUTRA U JAZINAMA

Sonik Puntamika dočekuje Zabok. Evo što od utakmice očekuje Sandro Rašić

Piše Ivica Gjergja
9. siječnja 2021. - 13:06

Po svemu dosad viđenom košarkaši Sonik Puntamike su domaćinska momčad. Kod njih u Jazinama „pali“ su Zadar i Split, a danas im dolazi Zabok od kojega bi trebali uzeti nove bodove. Zadrani na vanjskim pozicijama imaju širinu, a igrači poput Vladovića, Palčića i Petanija su iskusni i popraćeni mladcima poput Rašića i Runjića, što im jamči dobar susret.

Zabočani su nepredvidivi, pa domaćini ipak moraju biti oprezni. Dosadašnji učinak „Punte“ 10:5 sugerira dobru košarku. Nakon Splita ispravljene su greške u igri, dobro se treniralo i radilo, evo što nam je za susret sa Zabokom kazao igrač Sonik Puntamike, Sandro Rašić:

-Nakon poraza od Splita treba se vratiti u punom sjaju. Dobro smo u posljednje vrijeme trenirali i izvršili pripreme za susret sa Zabokom. Koliko znam, svi smo na broju, očekujem da će cijela momčad dati sve od sebe za dobru igru i dobru utakmicu, šteta što nema gledatelja, kazao je Rašić.

Susret Sonik Puntamika – Zabok odigrat će se 10. siječnja (nedjelja) u Zadru, u dvorani “Jazine”, s početkom u 17:00 sati, a prijenos je na HTV 2.

27. travanj 2024 22:00