StoryEditorOCM
SportTREĆA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA – JUG 18. KOLO

Smokrović: „Cijenim našeg gosta, no bodovi pripadaju nama!“

Piše Ivica GJERGJA
8. ožujka 2019. - 18:48
detaljp igre iz susreta Primorac..JPG

Na igralištu i u dan prije samog susreta 18. kola ove lige sa Splitom u subotu, vladala je na igralištu Kazimira i Silvija radna atmosfera. Trener Jugo Dominis sa svojim stožerom radio je završnu fazu napada te završavao pripreme za taj subotnji sraz. Nije bilo ozljeđenih, svi igrači iz rostera konkuriraju za sastav, a koga će Jugo odabrati vidjet će se na dan utakmice.

Uglavnom, svi igrači su spremni, željni igre i tko god bude u prvih jedanaest, te uđe tijekom igre „unutra“, dat će svoj obol i u klubu vjeruju u pobjedu. Split, iako je na začelju lige po bodovima, igra odličan nogomet, imaju nekolicinu iskusnih igrača sa mladim kadrom koji rade svih 90 minuta. Nema opuštanja i ozbiljno će Primorac ući u susret.

- Mi na našem igralištu cijenimo svakog našeg gosta, znam da Split dobro igra i to napadački nogomet, no mi se ne smijemo opustiti nego ćemo uzeti stvar u svoje noge i krenuti od prva minute u borbu za bodove. Doma nema nikom bodova i uvjeren sam da svi koji budu u sastavu da će dati svoj maksimum znanja za pobjedu - kazao nam je napadač Primorca Vedran Smokrović, koji u posljednje vrijeme igra odlično.

28. travanj 2024 20:25