StoryEditorOCM
SportDOBAR VIKEND

Slavlje u Splitu: kadeti i juniori HNK Zadar pobijedili svoje vršnjake iz Hajduka!

Piše Zadarski.hr
28. rujna 2021. - 11:36

U 4. Kolu 1.Dalmatinske lige za kadete I juniore igrači obje kategorije HNK Zadar napravile su pravi podvig I pobijedile HNK Hajduk u Splitu.

Prvi na teren su izašli kadeti I uvjerljivom igrom slavili sa 2-0 golovima Josipa Brkića već u 2.minuti I Marka Zebića u 26.minuti.

Juniori su u pravoj drami slavili sa 4-3 napravivši veliki preokret. Splićani su već na poluvremenu imali velikih 3-0 no zadrani su golovima Labusa u 52.minuti, Josipa Kevrića u 62.minuti I Jure Brkića u 70.minuti poravnali na 3-3. Veliku pobjedu zadranima golom minutu prije kraja donio je Ivan Kevrić za zasluženih 4-3.

Trener kadeta Ante Morić: Čestitke mojim igračima na velikoj pobjedi. Pristup I igra mora biti svaku utakmicu kao danas te onda rezultat ne može izostati. Cilj nam je povratak u 1.HNL a da bi to ostvarili moramo dati svoj maksimum kako kako mi treneri tako I naši igrači.

Trener juniora Zvonimir Jurić: Prošao sam toliko toga kao igrač I kao trener ali ovakvu utakmicu nisam doživio. Skidam kapu svim dečkima. Gubiti 3-0 na poluvremenu I pobijediti 4-3 I to Hajduka na Poljudu mogu samo karakterni momci. Ova utakmica nam je dokaz da se u sportu ne treba predavati I da je uz ovakav angažman igrača sve moguće.

28. travanj 2024 20:16