StoryEditorOCM
SportSJAJAN NASTUP ZADRANA NA 5. EUROPSKOM KUPU U KICKOBOXINGU

Šest „pretorijanaca“ osvojilo osam medalja – Žarko Pedisić uzeo zlato u juniorskoj i srebro u seniorskoj konkurenciji!

Piše Ivica Gjergja
14. veljače 2019. - 19:32
pret1

Članovi KBK Pretorian na svom su prvom nastupu nakon „zimskog odmora“ su ostvarili lijep uspjeh na 5. Europskom kupu održanom u Karlovcu. Nastupili su sa šest članova, a uzeli su osam odličja od čega tri zlatne, dvije srebrne i tri brončane medalje.

Osvojivši ukupno dva odličja, zlato i srebro, najuspješniji je bio Žarko Pedisić, koji je po prvi put nastupio i u seniorskom uzrastu. Tako je Žarko osvojio zlatno odličje u kicklightu -89 kg u juniorskoj kategoriji i srebro u seniorskoj izgubivši od iskusnog borca iz Mađarske.

Ništa slabiji nije bio ni Enio Dukić, ali u nižim kategorijama, koji je „uzeo" zlato u light contaktu -63 i broncu u kickilghtu u kategoriji starijih kadeta. Toni Premić je osvojio zlatno odličje kicklightu +69 kg u kategoriji starijih kadeta. Luka Smolić je osvojio brončano odličje u kicklightu -63 kg. Luka Ceranja bio je srebrni u K1 ringovnoj disciplini -75 kg u kategoriji juniora izgubivši od Erika Buze koji je aktualni prvak Europe u toj kategoriji.

-Zadovoljni smo ostvarenim na nastupu u Karlovcu. Iako dugo nismo nastupali na natjecanjima, očito smo dobro trenirali, a pokazuju to i ostvareni rezultati u jakoj konkurenciji u Karlovcu. Ostaje nam da sada malo proslavimo ovaj uspjeh, a odmah sutradan nas čeka nastavak napornog rada, kratko nam je kazao vrlo zadovoljni trener Mentor Topalli.

26. travanj 2024 13:29