StoryEditorOCM
SportPRIMORAC I ZADAR U ŽUPANIJSKOM DERBIJU

ŠARIĆ: Bodovi ostaju u Biogradu! BLAŽEVIĆ: Učinit ćemo sve da ne izgubimo

Piše Ivica Gjergja
7. travnja 2017. - 12:54
zadar_primorac3-270916

U subotu se na igralištu Kazimira i Silvija igra županijski derbi Treće HNL-jug - Primorac dočekuje nogometaše Zadra. Pred susret smo "zavirili" u jedan i drugi tabor.

Oba trenera, Ivan Pudar i Leo Šarić, svojski su odradili tjedan priprema za utakmicu, saznali smo da su oba sastava na neki način hendikepirana jer u Zadru neće igrati Dragan Župan i Želimir Terkeš koji imaju žute kartone, a u momčadi Primorca iz istog razloga neće nastupiti Martin Bačkov i Luka Vodopija .

-Primit ćemo naše drage prijatelje iz NK Zadra sa svim dostojanstvom, ništa im neće faliti, ali ovaj put moram naglasiti da bodovi ostaju doma, bez obzira koliko se to sviđalo gostima ili ne. Radili smo dobro i sve posložili na najbolji mogući način i jedva čekamo da krene lopta s centra. Pozivam naše vjerne navijače da dođu u što većem broju, nećemo ih razočarati, kazao je trener Primorca Leo Šarić.

-Idemo igrati, nadigravati se, istina je da nismo kompletni, ali i bez onih kojih nema, treba donijeti doma bod(ove). Župan i Terkeš će biti s nama na tribinama. Znam da će domaćini ići na sve i da neće bježati ni od čega kako bi došli do pobjede. Učinit ćemo sve da ne izgubimo, kazao nam je nakon treninga prvi strijelac lige, igrač Zadra Vlatko Blažević.

Utakmica u Biogradu, Primorac – Zadar počinje u subotu u 16,30 sati.

27. travanj 2024 18:54