StoryEditorOCM
SportBICIKLIZAM

Prvenstvo u kriterijskoj vožnji Sisak - pet odličja Biciklističkom klubu Zadar!

Piše I. Gjergja
20. lipnja 2022. - 22:50

Na održanom Državnom prvenstvu u kriterijskoj vožnji u Sisku nastupili su i članovi Biciklističkog kluba Zadra i osvojili novih pet državnih odličja. Nacionalni prvaci su postali Luka Škara među kadetima i Luka Srbić u kategoriji U-14. Srebra su osvojili Vinko Bulum kod juniora i Teo Radaš U- 15, dok je do bronce došao Tomislav Teofilov među biciklistima kategorije U-14.

Dominaciju u mlađim muškim kategorijama potvrdio je još jedan Zadranin, Nicolas Gojković u dresu „Team Fratelli Giorgi“ koji je obranio prošlogodišnji naslov državnog prvaka u Kriteriju i pokazao još jednom da nema konkurenciju u Hrvatskoj u šprinterskim završnicama.

-Zadovoljni smo ostvarenim, vraćamo se sa novih pet odličja doma, što govori da se radi u klubu odlično. Uvjeren sam da ćemo ubuduće biti još bolji, rekao nam je kratko predsjednik BK Zadra, Božo Kotlar.

Nova lokacija!

Dugogodišnji pokrovitelj kluba, firma TČT koja je zastupnik za mnoge poznate brendove bicikli kao što su WILIER, MARIN, AUTHOR, VICINI, BERGAMONT i POLYGON promijenila je lokaciju svoje poslovnice u Zadru sa Lipotice na adresu Stjepana Radića 28. U novootvorenom dućanu koji je dobio i novi naziv BIKE SHOP ZADAR može se obaviti servis, iznajmiti bicikl, te odabrati novi model za kupnju.

30. travanj 2024 10:57