StoryEditorOCM
SportMLAĐI KADETI

Prvenstvo Hrvatske u judu: 303 natjecatelja bolrilo se za medalje, Zadranin odnio srebro! Evo tko je još sudjelovao iz zadarskog Judo kluba

Piše Ivica GJERGJA
24. listopada 2023. - 09:37

U Zagrebu je održano prvenstvo Hrvatske u judu za uzrast mlađih kadeta do 16 godina, na kojem je nastupilo 303 mlađa kadeta i kadetkinje iz 57 klubova.  Pored njih nastupili su i članovi JK Zadar a predvodio ih je trener Ante Zanki. Nastupilo je četvero natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Tako su u konkurenciji mlađih kadeta nastupili Kimi Matulović u kategoriji preko 81 kilograma, bio je odličan imao, četiri pobjede i jedan poraz,  osvojio je srebreno odličje. Matej Vučić je u kategoriji do 60 kilograma upisao dvije pobjede i jedan poraz dok je Ivan Vrkić u kategoriji do 73 kilograma upisao jednu pobjedu i jedan poraz te su obadvojica ostali bez plasmana. Luca Rumora je u konkurenciji mlađih kadetkinja do 70 kilograma ostvarila dvije pobjede i dva poraza te također ostala bez plasmana.

- Urađenim u Zagrebu smo zadovoljni. Naš Matulović je osvojio srebno odličje, bio je u natjecanju izvrstan, a to je putokaz i drugim našim članovima kako se bori za boje svoga kluba, kazao je trener Stipe Grgas.

image
JK Zadar
23. svibanj 2024 11:07