StoryEditorOCM
SportKAD NE IDE

Primorac ima nova pojačanja. Stigli su Aliyu Okechuku, Alex Klopp i Kevin Mondziaou!

Piše I.GJERGJA
17. rujna 2020. - 20:49

Kako u Primorcu evidentno ne ide kako bi svi- od uprave do navijača- htjeli u igri i rezultatu, uprava se odlučila za novi korak. Pristupili su im novi igrači  Aliyu Okechuku, Alex Klopp i Kevin Mondziaou.

Podsjetimo da je Okechuku bio dosadašnji igrač - Rudeša, kojeg će se mnogi sjetiti kada je bio član NK Zadra, Rijeke i Šibenika. Pored njega tu je francuski dvojac, koji je kratko bio registriran za RSK Split. Nevjerovatno, no istinito, Kevin je odigrao susret za Split upravo protiv Primorca u Biogradu.  Svojim izdanjem je očevidno zadovoljio ukuse struke i uprave kluba koji su brzo reagirali i privoljeli ga da dođe u Primorac. 

-O Primorcu su nam naši posrednici kazali sve najbolje. Ovdje smo dva, tri dana, u to smo se uvjerili, od ugodnih ljudi i prijema do treninga u klubu. Vjerujem da će nam igre pomoći, a i mi bi trebali klubu biti na usluzi i dignuti ga svojim igrama. Uvjeren sam da to možemo, već na treninzima se nadzire igra koju bi trebali prezentirati na terenu. Vjerujem da smo našli zajednički interes, kazao je Aliyu Okochuku.

28. travanj 2024 18:08