StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL -JUG, 12. KOLO

Primorac (B) odlazi imenjaku u Stobreč!

Piše Ivica GJERGJA
11. studenog 2017. - 16:27
prim1.JPG

Sva tri boda u prošlom 11. kolu uzeo je Val u Biogradu na igralištu Primorca, Kazimira i Silvia, kazat će domaćini -zasluženo. Već ove nedjelje ih čeka novo iskušenje, Primorac u Stobreču, koji igra dobro i visoko je plasiran na ljestvici, ima bod manje od svog gosta.

Treneru Draganu Blatnjaku Primorčeva "postrojba" je spremna, marno i predano su radili, trenirali i spremali se upravo za ovaj susret. Raduje što su svi na broju, ozlijeđenih nama, kartoniranih nema, pa Blatnjak ima na neki način slatke brige kojih 11 će početi sraz u Stobreču. No sve će to leći u razmišljanjima trenera do početka susreta, najspremnijih 11 će početi susret, to je sigurno. Jedan od najspremnijih i najagilnijih u redovima Primorca Mateo Colić kazao nam je:

-Idemo igrati, svima ćemo dokazati da je ovaj sraz sa Valom u prošlom kolu bio naš veliki kiks-slučaj. Istina, nismo imali trojicu standardnih u postavi, no dečki iz Vala bili su bolji. Sada smo svi na okupu i uvjeren sam da ćemo prikazati dobru igru u Stobreču i donijeti bod(ove) doma, kazao nam je pun optimizma Colić.

Susret Primorac (S) – Primorac (B) igra se u nedjelju u Stobreču u 14. sati.

28. travanj 2024 18:23