StoryEditorOCM
SportKICBOXING TURNIR POLAČA 2017

Pretorijanci izborili 32 medalje!

Piše Ivica Gjergja
10. svibnja 2017. - 01:00
pret2

Ponovo su članovi KBK Pretorian iz Zadra oduševili "pokupivši" na turniru u Polači 32 odličja od čega 14 zlatnih, 12 serbrnih i 6 brončanih. Usput su „uzeli“ četiri pehara za najbolje natjecatelje.

Sve to su Pretorijanci osvojili u konkurenciji 11 klubova iz Hrvatske i 150 natjecatelja.

Nova generacija pretorijanaca zna što radi, struka i čelništvo kluba pomalo svoje članove uvodi u borbe i na turnire, što se pokazalo opravdanim. U Polači se tako po tko zna koji put istakao se Žarko Pedišić ponijevši epitet najboljeg juniora, Paola Tmrecaj je najbolja mlađa kadetkinja, Luka Lepur kadet, a Adrijan Topalli najbolji dječak. Svi su nagrađeni pokalima, a klubu je pripao i pokal za najbolji klub u kicklighat disciplini i pokal za point fighting.

- Ovim uspjesima naših članova KBK Pretorian je osvojio 76 bodova i pokal za najbolji klub na turniru u Polači. Očekuje nas državno prvenstvo, koje se održava u Benkovcu 3. lipnja za juniore i seniore. Ova godina nam je bila plodonosna, imamo dva državna prvaka, Žarka Pedišića, prvaka Hrvatske u light contakt disciplini, i Luku Smolića koji je dvostruki državni prvak u point fightingu i kicklighat disciplini, kazao nam je zadovoljni trener Mentor Topalli.

27. travanj 2024 17:13