StoryEditorOCM
SportNK ZADARNOVA

Potpisan vrijedan dugogodišnji sponzorski ugovor s njemačkom firmom JAKO Sport!

Piše Ivica Gjergja
10. veljače 2021. - 18:17
 
U Školi nogometa NK Zadarnova uvijek ima posla, iako nema utakmica i treninga, poduzetni predsjednik Antonio Perica je stalno u "pogonu": uspio je pridobiti novog tehničkog sponzora. Riječ je o poznatoj njemačkoj tvrtki JAKO Sport, s kojom se planira višegodišnju suradnja. Perica je potpisao ugovor u hrvatskom JAKO centru u Kninu te će ubuduće svi članovi ovog kluba nositi novu Champ 2.0 liniju, koju trenutačno koriste brojni poznati klubovi.
 
– Kroz rad u nogometu imao sam priliku susresti se s dosta proizvođača sportske opreme i mogu reći da nitko do sada nije ostavio takav utisak na mene kao JAKO. I po pitanju kvalitete same opreme i dizajna, ali i profesionalnog pristupa poslovanju. Stoga se ovim putem želim zahvaliti gospodinu Ivanu Gojeviću, direktoru tvrtke JAKO Hrvatska. Svi u klubu veselimo se ovoj suradnji, rekao je Perica.
 
Ugovor je potpisan na godinu dana, čujemo da su postavljeni temelji i određeni planovi za višegodišnju suradnju?

– Zbog ove neobične situacije s koronavirusom nismo mogli odmah potpisati višegodišnji ugovor, što je bila obostrana želja, ali nadamo se da će se situacija uskoro vratiti u normalu pa ćemo i mi moći nastaviti razvijati sve projekte i planove koje smo zacrtali. Svakako, želja nam je s JAKOm napraviti priču na duže staze na zadovoljstvo svih nas, a prvenstveno naše djece, koja će imati najbolju moguću opremu za bavljenje nogometom.
 
Imate i li još kojih novosti?
 
– Uvijek nastojimo unaprijediti poslovanje kroz razne ideje, a jedna od njih je i poseban 3D silikonski grb, koji je trenutačno u izradi u Njemačkoj. U razgovoru s gospodinom Ivanom Gojevićem shvatio sam da imam partnera, koji je spreman na inovacije i tu smo vrlo brzo pronašli zajednički jezik. Svakako želim pohvaliti i gospodina Damira Josipovića, koji je “alfa i omega” JAKO tiska te sve naše ideje efikasno prenosi na opremu, što joj daje dimenziju više.
 
Novom suradnjom zadovoljan je i Ivan Gojević, direktor tvrtke JAKO Hrvatska, evo što je kazao.
 
– Zahvaljujemo se Nogometnom klubu Zadarnova što nas je prepoznao kao kvalitetnog i pouzdanog partnera. Svidjela mi se ambicija i želja ljudi iz kluba za konstantnim napretkom i inovacijama, jer upravo tako razmišljamo i mi u JAKO Sportu. Iz dana u dan  nastojimo biti što bolji u svemu što radimo. Nadam se uspješnoj i dugoročnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo -  zaključio je Gojević.
 
Sigurno je da će igrači svih kategorija u Zadarnovoj u opremi JAKO Sport uživati u „učenju“ nogometa.
 
27. travanj 2024 11:58