StoryEditorOCM
SportJOŠ JEDAN USPJEH

Pakoštane uvjerljivo prve na ljestvici: u 20 odigranih kola imaju 17 pobjeda!

Piše Ivica Gjergja
21. veljače 2022. - 12:45

U daljnjem natjecanju igrači MNK Pakoštana sastali su se u ovom kolu sa MNK Rupama koje su pobijedili 4:0. Odigrali su Pakoštanci utakmicu za „prste polizati“. U njihovim redovima nije bilo slabog mjesta, a ovaj put se u igrača susreta profilirao njihov Frane Vučkov koji je bio dvostruki strijelac.

Vučkov je konstanta koja traje, a svoju sposobnost igranja, zabijanja zgoditaka pokazuje na parketu. Nakon i ovog kola Pakoštane su uvjerljivo na ljestvici prve sa 53 boda. U 20 odigranih kola ostvarile su 17 pobjeda, dva puta su odigrali neodlučeno i imaju jedan poraz. Tendencija im je ostati na tom mjestu i plasirati se u kvalifikacijama u Drugu HMNL.

PAKOŠTANE – RUPE 4:0

ŠIBENIK- SD Baldekin. Suci: Branko Vrzić i Stipan Bralić (oba Šibenik).

Strijelci: 1:0 Vučkov (4), 2:0 Birkić (9), 3:0 Šarin (27), 4:0 Kukin (38).

PAKOŠTANE: J. Šarin, Roko Barešić, Frane vučkov, Jere Lokin, Riko Maksan, Luka Mršić, Mate Šarin, Ivo Kukin, Vice Birkić, Bepo Stojanov, Luka Kurtov. Trener: Luka Šarin.

RUPE: Tomislav Puncet, Antonio Verović, Antonio Blaić, Krešimir Nakić, Leonardo Radnić, Dragan Perković, Marko Mandušić, Niko Radnić, Bruno Mandić. Ivan Silov, Ante Karega, Gordan Milovac.

Na ljestvici su Pakoštena prve sa 53 boda, a slijede ih CB Kula sa dva boda manje - 51, Knin 39, Primošten 34 

27. travanj 2024 19:59