StoryEditorOCM
SportNAJAVA KOLA

Oba županijska trećeligaša ovog vikenda gostuju: Vitez ide u Dubovnik, Primorac u Bašku vodu!

Piše I. Gjergja
28. svibnja 2021. - 08:58

Oba županijska trećeligaša ovog vikenda gostuju, pa će tako HV Posedarje na noge GOŠK Dubrovniku u Dubrovnik, a Primorac u Bašku vodu na megdan Uraniji. Ozračje u oba tabora je na visokoj razini nakon zadnjih pobjeda i osvajanja po tri boda te su time ojačali svoj bodovni saldo.

Vitezovi su na ljestvici deveti sa 41 bodom, a Primorac jedanaesti sa 39 bodova. Pripreme su odrađene, nema , ozlijeđenih i kažnjenih tako da će trener Josip Butić (Vitez) i Krešimir Sunara(Primorac) moći izvesti kompletan sastav.

- Gostujemo u Dubrovniku, kod GOŠK-a. Neću lagati i reći da je ova utakmica za mene ista kao i svaka druga, jer subotnja za mene nosi neki poseban motiv, zbog toga što su na drugoj strani svi moji veliki prijatelji i dojučerašnji suigrači s kojima sam sedam godina dijelio i dobro i loše. Međutim tih 90 min prijateljstvo ćemo ostavit za iza utakmice, a na terenu ćemo biti što se kaže ljuti “neprijatelji”. Njima dajemo breme favorita jer igraju na svom travnjaku u Lapadu, a mi ćemo sve napraviti da im ne bude lako i probat osvojit bod(ove) što bi nam dalo dodatno samopouzdanje pred polufinalnu utakmicu kupa protiv HNK Zadar koja se igra na našem stadionu u Posedarju. Naš cilj se zna do kraja sezone, a to je da budemo što bolje plasirani u prvenstvu i da osvojimo županijski kup te još jednom dodatno razveselimo naše navijače koji su stvarno naš dvanaesti igrač, kazao je Domagoj Torbarina igrač HV Posedraja.

- Uvijek nam je utakmica s Uraniom bila tvrda, teška igraju dečki svih 90 minuta žestok pressing. No, nema predaje iz susreta u susret smo sve bolji imamo i mi što pokazati, borit ćemo se pa tko bude bolji neka uzme bodove, a poraženi će mu čestitati. Idemo bez opterećenja a tada smo najbolji, kazao nam je standardni igrač Primorca, Stefan Lazarevski.

Susret GOŠK Dubrovnik - HV Posedarje igra se na Lapadu u Dubrovniku, subotu u 17 sati.

Susret Urania – Primorac igra se u nedjelju u 17 sati u Baškoj vodi.

05. lipanj 2024 06:46