StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL JUG

Oba županijska predstavnika očekuju bodove: Primorcu dolazi Zagora, a Posedarju Neretva

Piše Ivica Gjergja
16. travnja 2021. - 12:27

Svaka tri dana u ovoj ligi se igraju utakmice. Nakon srijede i gostovanja Primorca u Metkoviću kod Neretve gdje su izgubili dolazi im na igralište Kazimira i Silvia u Biograd vrlo dobra momčad Zagore. Trebati će se dobro oznojiti igrači domaćina kako bi ostvarili pobjedu i upisali na konto tri nova boda.

Koliko smo uspjeli saznati sve je na posljednjem treningu pred susret odrađeno dobro i što je najbitnije svi su igrači zdravi.

Evo što je kazao igrač Primorca Stefan Lazarevski:

- U goste nam dolazi odlično posložena momčad Zagore koja je bila kandidat za prvaka, no nešto su se „zaustavili“ – počeli gubiti pa će tražiti i kod nas dobar rezultat kako bi se vratili na put prema vrhu ljestvice. Mogu im obećati da će ovaj put otići doma praznih ruku bez boda, jer nama su potrebni svaki pa i iz ovog sraza, kazao nam je popularni Lazo.

U Posedarje „Vitezovima“ dolazi Neretva koja je uzela sva tri boda u prošlom kolu, a oni su poraženi od Zmaja iz Makarske. Sve radnje što se tiče predstojećeg susreta u organizacionom i svakom drugom smislu su odrađene. Očekuje se dobra utakmica a domaćini očekuju uhvatiti sva tri boda, a pouzdani stoper viteza Ivan Tokić nam je kazao:

- Nema kalkulacija mi trebamo , znamo i možemo uzeti sva tri boda. Dobro smo radili svi smo u rosteru i jedva čekamo početak susret, kazao nam je Tokić.

**Susret HV Posedarje – Neretva igra se u subotu u 16,30 u Posedraju na igralištu Gordan Demo. Sudac: Marino Majstorović. Pomoćnici: Duje Sarić i Tomislav Kujunđić.

**Susret Primorac – Zagora igra se u subotu u 16,30 sati u Biogradu na igralištu Kazimir i Silvestar. Sudac: Mario Jadrijević. Pomoćnici: Ivan Kalinić i Ante Pavlinivić.

28. travanj 2024 01:11