StoryEditorOCM
SportVOLI SE NAŠALITI

Novak Đoković u dobrom raspoloženju nakon novog osvajanja naslova ‘bocnuo‘ Ivaniševića: "Najbolji si trener, ali najgori igrač ‘Una‘ u povijesti!"

Piše SN
30. kolovoza 2020. - 09:48

Ako je netko dobra mušterija za Novaka Đokovića, onda je jedan od njih svakako - Miloš Raonić. Deset puta igrali su prije, svih 10 dobio je Srbin, no ovoga puta imao je Kanađanin priliku. No na kraju, nije se dogodilo i Đoković je već na 23-0 ove sezone...

Srpski tenisač izjednačio se s Rafaelom Nadalom po broju osvojenih Masters 1000 turnira, sad ih ima na kontu - 35. I najmanje je dvaput svaki osvajao, upravo je Cincinnati bio jedan od onih koji mu nisu legli. Ovaj na Flushingu bio je izazovan, ali osvojio ga je.

Krenuo je Raonić razarački s osnovne linije, sjajno je igrao voleje, kratio je igru koliko je god mogao, pljeskao je njegov trener Igor Tudor s tribina (zanimljivo je bilo vidjeti sraz Tudora i Ivaniševića, istog onog Tudora koji je odveo Ivaniševića do naslova u All England Clubu), ali bajka je trajala samo u prvom setu.

image
Matthew Stockman

Bekhend paralele su proradile, postao je mobilniji, nije bilo drame kao u meču protiv Bautiste Aguta, a i vrat je djelovao - "na mjestu".

Sve u svemu, sjajna najava za Đokovića na Flushingu, već u ponedjeljak mora na teren, slijedi "balkanski izazov" (Džumhur).

Kod tenisačica naslov je uzela popularna Viki, odnosno Viktorija Azarenka. Prvi nakon 2016. godine, prvi nakon što je postala majka. 

Naomi Osaka predala je finalni susret zbog ozljede butnog mišića lijeve noge.

"Žao mi je što moram odustati od današnjeg nastupa zbog ozljede. U 'tie-breaku' drugog seta jučer sam istegnula butni mišić, a preko noći se situacija nije popravila koliko sam se nadala. Ovo je bio vrlo emotivan tjedan za mene i hvala svima na podršci", izjavila je Osaka.

Novak je bio vrlo raspoložen na dodjeli pehara, a nije propustio priliku da pokaže koliko dobra atmosfera vlada u njegovoj "momčadi".

image
Matthew Stockman

"Čestitke Milošu koji je imao sjajan tjedan, kao i njegovim trenerima. Hvala mojem fizioterapeutu koji je odradio sjajan posao i pripremio me za ovaj finale", rekao je Novak, a onda se dotaknuo i Gorana Ivaniševića: "Hvala i tebi, Gorane, najbolji si trener, ali najgori kartaroš Uno igre u povijesti".

Novak i njegov tim spremno napadaju US Open od ponedjeljka, počinje lov na 18. Grand Slam naslov.

26. travanj 2024 23:13