StoryEditorOCM
SportZADARSKI KOŠARKAŠI U NEDJELJU U SREMSKOJ MITROVICI

Neven Plantak: „Mega Leks igra maksimalno agresivno!“

21. siječnja 2017. - 16:25
mega-leks

U košarkaškoj momčadi Zadra podosta je promjena, pristigli su novi igrači koje je publika mogla vidjeti u ogledu s Kvarnerom. Za sve njih i "staru gardu" slijedi zahtjevno gostovanje u Sremskoj Mitrovici, jer Mega Leks spada u skupinu klubova protiv kojih nikad ne možeš računati na sigurne bodove.

- Igraju maksimalno agresivno, zato je naš cilj da odmah na startu budemo na višoj energetskoj razini nego Mega Leks. Riječ je o mladoj momčadi koja se  u posljednje vrijeme  diže u formi, što se vidi iz dvije posljednje utakmice protiv Crvene zvezde i Cedevite, u kojima su bili u igri za pobjedu. Treba ući hrabro – veli Neven Plantak, trener Zadra.

Jedan od najboljih igrača Zadra, Ivan Marinković, također navješćuje tešku bitku.

- Doista, očekuje nas jako teška utakmica u Sremskoj Mitrovici, igraju sve bolje i dižu se na ljestvici – kratko će Marinković.

Prije puta prema Srbiji na pressici se pojavio i Boris Skroće, direktor KK Zadar, koji je iskazao poptporu igračima i stručnom stožeru, istaknuvši kako Zadar nije imao manji proračun, a u kojeg su se uklopio i dolazak novih igrača. Skroće je izrazio i zahvalnost navijačama koji kroz cijelo vrijeme dišu zajedno s momčadi.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 19 sati.

28. travanj 2024 18:17