StoryEditorOCM
SportZADAR SUTRA DOČEKUJE CEDEVITU

Nazor: Štrajk igrača? Prvi put čujem! Žilavec: Kasni se s plaćom...

5. prosinca 2018. - 14:02
zadar_buducnost21-261118

Stanku u HT Premijer ligi, uvjetovanu obvezama reprezentacije Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kini, košarkaši Zadra iskoristili su radno. Jer, čeka ih ogled s Cedevitom na Višnjiku...

- Ne očekuje nas lagan zadatak. Respektiram njihovu ekipu koja je sastavljena mahom od mladih igrača koji se ekskluzivno pripremaju za svaku utakmicu budući da ne igraju drugo natjecanje te stoga imaju sklonost da napreduju kako sezona odmiče. Igraju prepoznatljivo, jako su agresivni, puno trče te su izuzetno borbeni u skoku i na taj si način dižu samopouzdanje i nastoje otkloniti sve nedostatke. Od svojih momaka zahtijevam da imaju odgovor na takvu igru kako bi naša kvaliteta mogla doći do izražaja. Uđemo li imalo poljuljano, možemo imati velikih problema, što je Cedevita i pokazala protiv „teških“ protivnika na teškim gostovanjima. Fokus je na našem autoritetu koji trebamo postići još agresivnijom i još borbenijom igrom – kazao je Ante Nazor, trener Zadra, koji je na upit je li u proteklih dana bilo štrajka, o čemu se pojedini mediji izvjestili, ispalio kao iz topa: "Prvo put čujem!".

Na istu temu kasnije se referirao Željko Žilavec, koji je također ustvrdio kako "prekida rada" nije bilo, dok je jedina istina da se kasni s jednom plaćom koja će biti isplaćena do kraja tjedna.

- Radi novinarske etike, ili kako to već nazvati, mislim da bi svaku informaciju bilo dobro provjeriti iz relevantnih izvora, a ne pisati samo zato da se nešto napiše – veli Žilavec, koji se dohvatio jednog osobito problematičnog detalja...

- Sva četiri ulaza u dvorani će biti otvorena te bih molio sve navijače da ranije dođu na utakmicu jer će mjere osiguranja biti pojačane, a pregled rigorozan, kako ne bi dolazilo do gužvi. Posebno bih htio istaknuti da je na zadnjoj utakmici došlo do određenih tehničkih problema koji se sastoje u tome da dvorana ima sustav vatrodojave koji se aktivira na temelju baklji, odnosno dima u dvorani. Klub će ubuduće snositi posljedice, možda i kazne, na račun takvog ponašanja te bih zamolio sve posjetitelje, sve navijače da pomognu klubu korektnim ponašanjem jer suprotno remeti ritam ekipe te nam u nekim situacijama i odmaže. Da ne govorim o ostalim posjetiteljima i uvjetima u dvorani – zaključio je direktor kluba.

Utakmica se igra u četvrtak s početkom u 18 sati.

 

30. travanj 2024 15:08