StoryEditorOCM
SportU PETAK U 18 SATI

Nakon Osijeka put vodi prema Igokei - Zadrani nemaju previše nade u dobar ishod, međutim, sport nudi i iznenađenja

Piše D.Žura
10. ožujka 2022. - 14:57

Zadar je lako odradio posao u Osijeku u HT Premijer ligi, odakle se uputio prema Igokei, momčadi koja puca visoko. Nedvojbeno, imaju i kvalitetu za tako nešto, pa se čini kako Zadrani nemaju previše nade u dobar ishod, međutim, sport nudi i iznenađenja.

- Teško mi je bilo što prognozirati pošto imamo dosta problema s ozljedama i izostancima. Antonio Jordano, Duje Brala i Aleksandar Bursać koji se tek vraća nakon ozljede i još uvijek bez pravog treninga. Pripremit ćemo se i pokušati odigrati još jednu dobru utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Ono što očekujem je da svi koji budu spremni za utakmicu daju svoj maksimum - Srđan Helbich koji i dalje u paru s Tonijem Dijanom mijenja prvog trenera Vladimira Anzulovića.

Zadar je protiv Vrijednosnica igrao i bez Justina Cartera, međutim, kod njega nije u pitanju ozljedo, nego ga je Helbich poštedio napora.... - Nakon dvije pobjede u nizu stigle su i prve posljedice u vidu ozljeda kod nekih igrača. Ova rotacija u kojoj ćemo nastupati protiv Igokee koja traži prolaz u doigravanje AdmiralBET ABA Lige jako je skraćena, ali mi ćemo dati sve od sebe i koliko mogućnosti dozvole pokušati privesti susret u našu korist - kaže Dario Drežnjak, igrač Zadra.

Utakmica se igra u petak s početkom u 18 sati uz izravan prijenos u programu Arenasport2.

07. svibanj 2024 04:22