StoryEditorOCM
SportEVO REZULTATA

Na Višnjiku održano jesensko prvenstvo u atletici "Kids athletics", na prvom mjestu ASK Zadar I, a drugo mjesto osvojio AK Alojzije Stepinac Zadar

Piše Ivica GJERGJA
1. listopada 2023. - 20:43

U organizaciji Atletskog saveza Zadarske županije na atletskim terenima ŠC Višnjik održano je jesensko prvenstvo Zadarske županije u Kids Athletics. Na natjecanju je nastupilo stotinjak atletičara iz četiri atletska kluba: AK Alojzije Stepinac Zadar, AK Biograd, Atletski klub Olympionik Zadar i ASK Zadar.

Natjecanje je održano u dvije kategorije, uzrast od 5 do 8 godina i uzrast od 9 do 12 godina.

U konkurenciji od 9 do 12 godina ASK Zadar I je osvojio prvo mjesto s ukupno 19 bodova, dok je AK Alojzije Stepinac osvojio drugo mjesto s 14 bodova, a ASK Zadar II je osvojio treće mjesto s 11 bodova.

Za ASK Zadar I nastupili su: Kiara Matasić, Tonka Tikulin, Sara Senkić, Nora Sandalić, Ema Žilić, Dominik Selin, Bruno Brljević, Jakov Jurjević, Lucijan Antonina i Lovro Keran.

Za Ask II nastupili su: Nika Odžaković, Stella Taraš, Marija Grubić, Tara Krmpotić, Duje Juričev, Lovre Gulan i Šimun Discordia.

- Zadovoljan sam postignutim rezultatima. Natjecanje je prošlo u redu što nam je najbitnije da su svi atletičari bili zadovoljni i dobro su se zabavili, kazao nam je trener ASK Zadar, Ivica Šola.

Podsjećamo da je ASK Zadar I, osvojio i naslov proljetnog prvaka Zadarske županije u Kids Athletics.

 

01. lipanj 2024 22:56