StoryEditorOCM
SportGHEORGHENI OPEN

Na velikom međunarodnom turniru za mlade boksačice i boksače u Rumunjskoj i Zadranin Vid Kučan!

Piše Zadarski.hr
20. lipnja 2022. - 14:42

Državni prvak i kadetski reprezentativac Hrvatske Vid Kučan (Boksački klub Ares)  otputovao je u ponedjeljak kao jedini Zadranin  s reprezentacijom na međunarodni International tournament Gheorgheni u Rumunjskoj.

Mladi hrvatski reprezentativci u juniorskoj i kadetskoj kategoriji natjecat  će se u muškoj i ženskoj konkurenciji – na turniru International Juniors & Schoolboys Boxing Tournament Gheorgheni Open koji će trajati od 20. do 27. lipnja,

Hrvatsku selekciju u Gheorgheniju vode treneri Danijel Brkić (Record Gym Zagreb), Stanko Ninčević (BK Salona Solin) i Pavao Dekaris Galjanić (BK Leonardo), a s našim juniorima i kadetima u Rumunjsku je otputovao i sudac Zvonko Maloseja.

image

Gheorgheni Open

Podsjetimo, na prvenstvu Hrvatske za kadete i mlađe kadete koje se održavalo u Čakovcu od 6. do 8. svibnja, Kučan je ostvario  pobjede prekidom u četvrtfinalu i polufinalu, dok je u finalu svladao protivnika rezultatom 4:1 i tako drugi put postao prvak Hrvatske.

Šest članova BK-a 'Ares' na prvenstvo su vodili treneri Vedran Bajlo i Nikola Marketin. 

Marino Sudinja, inače dvostruki prvak Hrvatske, odradio je pobjede u četvrtfinalu i polufinalu dva puta s rezultatom 5:0, da bi u finalu izgubio podijeljenom odlukom sudaca 3:2 i tako postao novi viceprvak Hrvatske. 

Andrejas Baričević je odradio odličan meč u finalu i novi je viceprvak Hrvatske, a do sad je bio jednom prvak Hrvatske i stalni reprezentativac.

Niko Mršić osvojio je brončano odličje plasmanom u polufinale gdje je izgubio od odličnog protivnika

26. travanj 2024 23:40