StoryEditorOCM
SportSTRELJAČKI KLUB ZADAR

Na Turniru olimpijskih nada Lara Perović "upucala" broncu, Lucija Milin je bila treća! "Nemamo sportske opreme i rekvizita..."

Piše Zadarski.hr
11. prosinca 2022. - 18:23

Članovi Streljačkog kluba Zadar jučer su sudjelovali na još jednom Turniru olimpijskih nada u Čakovcu. Nastupile su tri djevojke i opet je osvojena medalja. Učinila je to mlađa juniorka Lara Perović koja je "upucala" broncu. 

Treće je mjesto osvojila i Lucija Milin, ali u toj kategoriji nije bilo dodjele medalja. Osim njih, na svom prvom službenom natjecanju bila je i Nela Babac.

U klubu ima još nadarene djece koja bi mogla postizati odlične rezultate, ali zbog nedostatka sportske opreme  i rekvizita, nismo u mogućnosti pružiti im adekvatne uvjete za napredak, upozoravaju iz Kluba.

-Ne postoji ni dovoljno natjecateljskog oružja da bi se svi, koji su to zaslužili svojim zalaganjem i rezultatima, mogli natjecati na ovakvim turnirima i državnim prvenstvima. Nadam se da će se naći način da se pomogne klubu i djeci koja će sigurno rezultatima pokazati da su takvu pomoć zaslužili, rekao je nakon natjecanja Robert  Kralj, glavni trener u Klubu.

25. svibanj 2024 09:15