StoryEditorOCM
SportPRIJATELJSKA IGRA

Na Stanovima „palo“ Posušje: Zadrani slavili pobjedu!

Piše Ivica Gjergja
29. siječnja 2022. - 18:42

ZADAR – POSUŠJE 3:1

Igralište Stanovi. Gledatelja 100. Sudac: Mateo Erceg. Pomoćnici: Agičić i Mijić.

Strijelci: 1:0 Jordan (5), 2:0 Čepo (22), 2:1 Ramović (23), 3:1 Ćepo (90).

ZADAR: Pinčić, Iličić, Jerbić, Buljat, Pranić, Banović, Stojčević, Jurić, Čepo, Bačkov, Jordan. Još su igrali: Čelić, Đeveljekal, Labus, Rokov, Gagula, Vukadinović, Protić). Trener: Želimir Terkeš.

POSUŠJE: Horkaš, Barišić, Horić, Maglica, Janković, Lauš, Božić, Vukoja, Begić, Ramović, Mašić .još su igrali: Baćak, Krišto, Šuta, Lučić, Bešlić, Serdarušić, Landeka, Leko, Ljubić, Ilinković, Pavković). Trener: Stipe Balajić.

Nastavljajući sa odigravanjem provjernih prijateljskih utakmica HNK Zadar je odigrao na Stanovima u subotu međunarodni susret sa HNK Posušjem iz BiH. Zadrani su bili bolji i slavili pobjedu 3:1, a golovi su padali kako plod lijepih akcija.

Već u petoj minuti dugom loptom vratar Pinčić je uposlio Jordana, a ovaj se stuštio između dva obrambena igrača i matirao vratara Posušja. Snalažljivi igrač domaćih Čepo, koji je pristigao iz Neretvanca u prijelaznom roku, u 22 minuti je zatresao mrežu drugi put. Ubrzo su gosti smanjili preko Ramovića, a Čepo je sa smirajem susreta zabio treći zgoditak za Zadar. Oba trenera su dala prigodu svim igračima koje su imali na raspolaganju.

30. travanj 2024 16:52