StoryEditorOCM
SportZAVRŠEN KAMP FC INTERA IZ MILANA NA VIŠNJIKU

Mladi sudionici kampa sa sobom ponijeli nove spoznaje o nogometu

Piše Ivica Gjergja
20. kolovoza 2017. - 22:58
kamp

U Sportskom centru Višnjik završen je nogometni kamp FC Intera, kojeg je organizirao Anastazio Bajlo uz veliku pomoć bivšeg "vatrenog" Daria Šimića. Kamp je održan u dva „turnusa“ a na završnici su dodijeljene diplome polaznicima. Pored djece koja su „odslušala“ kamp, bili su prisutni i roditelji, zadovoljni kao i oni što su provodili program kampa - treneri i kordinatori. Mladi sudionici kampa sa sobom su ponijeli nove spoznaje o nogometu.

- Pa vidite kako su dječaci zadovoljni, upoznali su nove prijatelje, družili su se, ostvarili nova prijateljstva, te spoznali mnogo toga što nisu znali o nogometu, tako da osmijeh na njihovim licima sve govori. Sretni smo i mi jer smatramo da smo uspjeli prenijeti dio onoga za što su klinci došli ovdje, rekao nam je jedan od trenera Mišel Jelenković dodajući kako će se kamp sigurno održati i iduće godine ali u proširenom izdanju.

- Još ćemo sve izanalizirati , no jedno je sigurno bit će kamp u Zadru- rekao je.

-Ne ide mi se doma, volio bih još ostati, no kamp je završen i zbog toga sam tužan. Iduće godine ću sigurno prvi doći koliko mi je dobro bilo, rekao je jedan od sudionika kampa.

05. lipanj 2024 21:46