StoryEditorOCM
SportMLAĐI PIONIRI

Međunarodni nogometni turnir u Međugorju: Primorac treći!

Piše Ivica GJERGJA
15. ožujka 2022. - 18:18

Na Međunarodnom nogometnom turniru mlađih pionira (godište 2009) održanom u Međugorju nastupili su i igrači HNK Primoraca, koji su postigli odličan uspjeh. Oni su na kraju natjecanja bili treći, odigrali odlično, a ispred njih prvi Dinamo Zagreb i drugi NK Osijek.

Do trećeg mjesta igrači HNK Primorac Biograd, došli su nakon što su osvojili prvo mjesto u grupi sa tri pobjede, a ostvarili su ih protiv RNK Splita, Posušja i Jadrana KS. U četvrtfinalu su pobijedili Adriatic 1:0. U polufinalu je od njih bio bolji osvajač turnira Dinamo, dok su u utakmici za treće mjesto pobijedili sportske prijatelje iz NK Arbanasi rezultatom 1:0.

Mora se istaći uspjeh dva kluba iz Zadarske županije Primorac i Arbanasa, koji su bili među četiri najbolje ekipe turnira.

- Nakon što su se dojmovi slegli možemo podvući crtu i zaključiti da smo odigrali odličan turnir, prezenirali naš klub, grad i županiju u lijepom svjetlu. Svi skupa smo ponosni na naše igrače koji se razvijaju u sjajne mlade ljude i nogometaše. Za budućnost biogradskog i zadarskog nogometa ne treba strahovati, kazao nam je vidno zadovoljan trener HNK Primorca Jurica Knez.

image

HNK Primorac 

27. travanj 2024 14:43