StoryEditorOCM
SportSTOLNI TENIS

Luki Vidoviću treće mjesto na Dubrovnik openu 2022, Milošević i Kostović podbacili

Piše I. Gjergja
13. prosinca 2022. - 18:55

Stolnoteniski turnir „Dubrovnik open 2022“ održan je proteklog vikenda u Dubrovniku. Na turniru je sudjelovalo 20 klubova iz cijele Hrvatske i nekoliko klubova iz Crne Gore. Turnir je u kalendaru HSTS-a koji je bodovan s koeficijentom 0,5 i bio je vrlo kvalitetan. Na njemu je nastupala i ekipa STK Jadera iz Zadra u kategorijama kadeti, mlađi juniori i juniori s tri igrača: Luka Vidović, Luka Milošević i Josip Kostović.

image

Dubrovnik open 2022

Stk Donat/Slobodna Dalmacija

Najuspješniji pojedinac STK Jadere bio je Luka Vidović koji je izuzetno dobro napredovao, što je dokazao rezultatom u jakoj konkurenciji mlađih juniora osvojivši 3. mjesto. U finalu je izgubio od crnogorskog igrača Saše Karanović 3:1 koji nastupa za Libertas iz Dubrovnika.

Ovaj put manje uspješni su bili Luka Milošević i Josip Kostović koji su ispali u grupnom natjecanju iako se od njih se očekivao bolji rezultat.

- Zadovoljan sam ostvarenim. Da smo imali malo više sreće siguran sam da bi ostvarili bolji rezultat i u drugim kategorijama. Zalaganjem i onim što su prikazali na turniru naši članovi jako sam zadovoljan, nemam im što zamjeriti, a da je bilo koje odličje više, bila bi to „puna šaka brade“. Idemo dalje, siguran sam da će rezultati doći, kazao nam je trener STK Jadere Ivica Bujas.

02. lipanj 2024 08:51