StoryEditorOCM
Sport‘PRIJEŠKA VEZA‘

Lovro Majer im poslao vrijednu donaciju, a oni mu zahvalili i čestitali na pogotku posebnom fotografijom: evo kako to izgleda u režiji NŠK Sv. Mihovil

Piše Zadarski.hr
30. studenog 2022. - 14:53

Zahvaljujući našem reprezentativcu Lovri Majeru, cijeli je nogometno športski klub Sveti Mihovil dobio nove dresove, kopačke i lopte.

Kako bi mu zahvalili na donaciji, a ujedno i čestitali na prvom pogotku na svjetskom prvenstvu, polaznici škole poslali su mu prigodne fotografije s jednog od najljepših igrališta u zemlji, onog u Sutomišćici.

- San svake igračice i igrača je da postigne pogodak na velikom natjecanju u dresu svoje Hrvatske! Čestitamo Lovri – rekao je trener Krešimir Jaklin te pojasnio što ovog mladog reprezentativca uopće veže za otok Ugljan.

image
Privatni Album/Slobodna Dalmacija

- Lovrin je otac odrastao u Preku, a tu je povezanost s otokom prenio i na svog sina Lovru koji je svako ljeto tu, uživa i trenira. Često koristi baš naš teren za treniranje. Ja sam ga sam vodio nekad na turnire kad je bio klinac. Super je momak i znam da je ovo tek početak odlične nogometne karijere – govori Jaklin te dodaje kako je upravo Lovro taj koji inzistira pomoći.

- Stalno nas pita što nam treba... Ova je donacija stigla prije dva mjeseca, no nije htio da se o njoj zna. Ipak, kad je dao gol željeli smo mu ne neki način zahvaliti. Nadam se da je zadovoljan – zaključio je trener.

24. travanj 2024 14:20