StoryEditorOCM
SportPROMJENA SREDINE

Legendarni Mijatović dodatno ‘podgrijao‘ priču o novom klubu Modrića: ‘I sam Messi je bio zainteresiran za tu opciju‘

Piše Sport SD
1. listopada 2023. - 10:19

Predrag Mijatović, bivši igrač Real Madrida, otkrio je u razgovoru za Cadena SER Carrusel Deportivo da je budućnost Luke Modrića možda mnogo više u zraku nego što se čini. Hrvatski reprezentativac ima nekoliko udvarača, a jedan od njih je aktualna momčad Lea Messija, Inter Miami. Kao što je već i poznato, tijekom posljednje reprezentativne stanke sastali su se Modrić i David Beckham, suvlasnik i predsjednik američkog kluba.

- Primio je ponude momčadi iz Sjedinjenih Američkih Država, a jedna od njih bila je i ponuda Inter Miamija. Već je imao ponudu iz Saudijske Arabije, ali je želio ostati u Madridu - rekao je Mijatović, osvrnuvši se na Lukino produženje prošlog ljeta za još jednu sezonu u dobi od 38 godina, unatoč činjenici da je imao prijedlog iz saudijskog nogometa kojim bi mu se plaća višestruko povećala, pišu Sportske novosti.

Međutim, Modrićeva uloga na terenu znatno se promijenila ove sezone i to bi ga moglo navesti da preispita situaciju, a prilika se pruža već u siječanjskom prijelaznom roku.

- Sam Messi je osobno bio zainteresiran za tu mogućnost. U Hrvatskoj se Modrić susreo s Beckhamom, gdje su jeli - nastavio je Mijatović.

28. travanj 2024 12:04