StoryEditorOCM
SportJOSIP MAJIĆ:

Krenuo je iz Velebita, igrao u Primorcu i Zadru, a sada je pred osvajanjem Kupa i plasmanom u Euro ligu!

Piše Ivica Gjergja
28. srpnja 2020. - 17:51

Nije Luka Modrić, nije Ivan Santini, ali je nogometaš poznat zadarskoj, županijskoj i široj nogometnoj javnosti. On je Josip Majić, 25-godišnji vezni igrač koji je sa sadašnjim klubom NK Lokomotivom iz Zagreba na kraju natjecanja u prvenstvu HT Prve lige uzeo drugo mjesto iza Dinama. On će s klubom igrati kvalifikacije za euro ligu.

Majić je svoj nogometni put započeo u Benkovcu, a sada je došao do toga da će pored kvalifikacija, igrati i finale Kupa Hrvatske s Rijekom u Šibeniku 1. kolovoza. Uspjeh je to vrijedan svake pozornosti.

Evo što nam je Josip kazao odmarajući se nakon treninga, kazao:

-Pogodio sam što sam pristupio Lokomotivi, sredina je divna kao i suigrači. Ostvarenim dosad sam zadovoljan. Ovdje imam sve uvjete za normalan razvoj. To što smo postigli, rezultat je svih u klubu, radimo i dišemo kao jedan i stoga je naš uspjeh tim veći. Predstoji nam utakmica finala Kupa s Rijekom, kakvo je ozračje nakon što smo u prvenstvu osvojili drugo mjesto, to vam ne mogu opisati, jednom riječju nezaboravno. Očekujem da ćemo slaviti. Svi su zadovoljni, ali i imaju „brenzu“ jer nas očekuje ovaj susret u Šibeniku. Dat ćemo sve od sebe uzmemo Kup i plasiramo se u Euro ligu. Hvala svima koji su vjerovali u mene, vratit ću im višestruko, kazao nam je Majić.

Josip ima sve reference igrača za Prvu ligu te je definitivno pronašao sredinu u kojoj može doći do izražaja sve ono što nogometno zna, a zna mnogo. Njegov impresario Ivan Cvjetković – Tarzan kaže da se radi o divnom dečku, koji voli raditi i da će u nogometu uspjeti.

U nogomet je Josip Majić krenuo iz Benkovca, igrao u nekoliko klubova u zemlji među ostalim i NK Zadru, a i jednu godinu u inozemstvu. Bio je prvotimac u Primorcu iz Biograda, Velebitu, a prošle je godine pristupio prvoligašu NK Lokomotivi iz Zagreba.

03. svibanj 2024 01:40