StoryEditorOCM
SportSPORNE IZJAVE

KK Zadar: Rađa se treba ispričati! Navijači su jedini razlog zbog kojeg košarka još uvijek postoji!

Piše Zadarski.hr
6. srpnja 2022. - 09:57

Košarkaški klub Zadar je na društvenim mrežama objavio priopćenje povodom izjava predsjednika stručnog savjeta HKS-a Dina Rađe. Priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Nastavno na uvredljive izjave Predsjednika stručnog savjeta Hrvatskog košarkaškog saveza gospodina Dina Rađe u kojima je izravno prozvao navijače Košarkaškog kluba Zadar, ovim putem želimo stati u obranu i dignitet naših navijača te najoštrije osuđujemo ovakav način komunikacije, pogotovo prema onima koji još uvijek vjeruju u hrvatsku košarku.

Podsjećamo gospodina Rađu da je i on u svojoj košarkaškoj karijeri branio zadarske boje, kao i gospoda Vrankovići, te im je tada mišljenje i glas zadarskih navijača itekako značio.

U situaciji kada je hrvatska košarka svedena na najniže razine u svojoj povijesti, mišljenja smo da bi svi oni koji obnašaju najviše funkcije trebali preuzeti odgovornost za ovakvo stanje te se minimalno ispričati svima.

Sportski je priznati poraz a da ne bi ostalo samo slovo na papiru - mi kao Košarkaški klub Zadar preuzimamo odgovornost za sve loše što se događalo u Klubu i ispričavamo se našim navijačima na svemu što su proživljavali ili proživljavaju te ovim putem pozivamo vodstvo Saveza da naprave isto i javno se ispričaju, kako zadarskim, tako i svim ljubiteljima ovoga sporta.

Jer oni su jedini razlog zbog kojeg još uvijek postojimo.

28. travanj 2024 03:15